Svaki čovjek ima pravo na rad, osiguranje egzistencije, dostupnost informacija te edukaciju, čime se podiže kvaliteta života pojedinca i njegove obitelji. Osiguravanje kvalitete života posebno je otežano osobama s invaliditetom. Velika je zapreka formalno školovanje koje nije prilagođeno osobama s invaliditetom niti je formalno obrazovanje osoba s invaliditetom prilagođeno zahtjevima tržišta rada, kao ni potrebama i mogućnostima tih osoba na samom tržištu rada.

Tržište rada je danas nemilosrdno i samim time je osobama s invaliditetom još teže pronaći posao. Zadruga je osnovana upravo s ciljem da se osobama s invaliditetom omogući pravo na rad te konkurentnost na tržištu rada u zanimanjima koja su prilagođena njihovom stupnju invalidnosti kako bi se podigla njihova razina kvalitete života. osobe s invaliditetom imaju mogućnost osamostaljivanja i aktivnog uključivanja u društveni život, stječu ekonomsku samostalnost i jača im se samopouzdanje jer više ne ovise o pomoći države ili svojih obitelji te se osjećaju društveno korisnim.

Zadruga je osnovana 22. listopada 2006. i zapošljava dvanaest osoba, od toga sedam slijepih i slabovidnih,koje rade u masažnom centru u Zagrebu. Svi osnivači još i danas rade i ostvaruju svoje ciljeve u sklopu zadruge te time dokazuju kontinuitet i kvalitetu usluge koju pružaju.

Vođeni načelom stare kineske poslovice „Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime“, osnivači su željeli naučiti zanimanje gdje bi mogli konkurirati ostalima na tržištu rada, pa čak i biti bolji radi određenih predispozicija zbog pojačanog osjeta i ritma. Nakon edukacije u Kini zadrugari su otvorili svoju tvrtku gdje mogu ostvariti svoje elementarno pravo na rad. Posao je od početka bio na dobrim temeljima što su klijenti prepoznali u velikom broju.

Kroz proteklih deset godina pružili smo usluge nebrojenim klijentima te se možemo pohvaliti s 10.000 korisnika na godišnjoj osnovi. Osim prvobitnih certifikata stečenih na Pučkom otvorenom učilištu i edukacije u Kini, unaprijedili smo svoja znanja i danas osim klasične medicinske masaže pružamo i usluge Anticelulitne masaže, refleksoterapije, limfne drenaže i medicinske pedikure. Osim u prostoru u Savskoj 19 radimo i na terenu pružajući mobilne usluge onima koji iz raznih razloga ne mogu posjetiti naš salon te usluge korporativne masaže za tvrtke i druge poslovne subjekte.

Interes za naše usluge ne opada, svakodnevno se javljaju novi klijenti željni stručne i kvalitetne usluge i slijedom toga počeli smo proširivati djelatnosti, zapošljavati nove ljude i uvoditi nove. Osnovali smo mali projektni tim čiji je zadatak istražiti mogućnosti društvenog poduzetništva te prikupiti sredstva potrebna za proširivanje postojećih i uvođenje novih djelatnosti.